City:s övertag i BPL

Premier League har varit väldigt känd för att vara en jämn liga, men iår är det Man City som har dominerat liga totalt! De har nätat 56 gånger på endast 18 och har vunnit 17 av 18 premier League matcher denna säsong.

Varför? Det finns inget bestämt svar, men defenitivt ska Pep Guardiola få en stor färdtjänst. Guardiola har förövrigt blivit kritiserad på sin personlighet, men en sak alla kan komma överens om är att på plan, skickligheter inom fotboll, det kan han.

City har inför den här säsongen gjort ett par värvningar. Bl.a. har de värvat danilo, högerbacken från Real Madrid, och Ederson från Benfica. De har även inte sålt några nyckelspelare.
Den breda trupp City har gör så att de kan variera spelare i fler matcher, men framförallt-de drabbas inte liks mycket när en spelare blir skadad eftersom då har man en in princip lika bra ersättare.

Den stora frågan är om Citys framgångar kommer att fortsätta eller om det kommer en vändning någon gång. Hur som helst så är de den bästa klubben, kvalitets mässigt, i Premier League. 
 
Tror du att City kommer att bli sämre eller fortsätta att vinna varenda match i BPL?
                                             
 

Kommentera här: